Zwanger!!?


Al een tijdje eerder schreef ik dat wij zeker nog een kinderwens hebben, maar dat (in mijn geval) de angst regeert. Toch hebben wij besloten om dit niet meer toe te laten, want zeg nou zelf, als je 80 bent wil je niet tot de conclusie komen dat je spijt hebt van het feit dat je nooit hebt geprobeerd om nog een kindje te mogen krijgen. Je kan wel op je 80e zeggen…hadden we toen toch maar…. 

Met dit in ons achterhoofd keken wij aan wat moeder natuur zou kunnen betekenen voor ons.

 

Helaas, worden wij geregeld met onze beide voeten weer op de grond gezet (tja ik kijk er ook niet meer gek van op) Afgelopen oktober mocht ik dus ook even zwanger zijn, dit keer zelfs van 2 vruchtjes! Poei poei, dat was toch wel even schrikken. Want hoe zouden we dat gaan doen in combinatie met Benjamin? Helaas ging het vroeg in de zwangerschap mis, en verloor ik allebei de vruchtjes. 

Dan sta je voor de keus: durven we nog of is het vanaf hier afgelopen? Wel, wij laten ons niet zo snel uit het veld slaan, dus we geven het gewoon tijd. Tijd? Tijd kan ik het eigenlijk niet eens noemen….want ik kan het nu naar jullie toe schreeuwen!!! 

Ik ben ZWANGER!! Ja echt, Vincent mag nogmaals papa worden en Benjamin grote broer!!! En hemeltje wat zijn we blij, maar oooh wat vind ik het eng! Want niets is vanzelfsprekend…

 Bijna ben ik nu 13 weken, familie en vrienden hoeven zich nu niet meer stil te houden (wel knap dat het ze gelukt is he!?). 

We hopen met heel ons hart dat dit een heel gelukkig kindje mag worden! 

Vandaag hebben wij de combinatietest gehad, en gelukkig was die positief. Hoe dat ging vertel ik je een ander keertje.

 Ondanks dat ik het dus eng vind wil ik de hoop houden dat het nu gewoon goed moet gaan! Dus schreeuwen wij nog even verder ; ik ben zwanger, we worden papa, mama en grote broer! (en als je wilt, schreeuw lekker met me mee). 

Liefs, Kristel